Budapesti tanfolyam I/II (június 13-14.)

Emlékezz! Van benned egy történet. Nem találod az utat a lelked mélyén rejlő életerőhöz, örömhöz? Hová tűnt az élet? Hol az erőforrásod? Emlékezz lelked történetére! Ez már benned van. Mi a lelked igazsága? Nem az életedé, hanem a lelkedé. Ezt adják neked a Táblázat és a lelkiállapotok. Ezen keresztül tárd fel lelked emlékeit.
Magadat legjobban Te ismered, ezért ezt feltárni csak Te tudod. Visszamenőleg megértheted, összerakhatod, átírhatod a történetedet. Életed értelmét nem a külvilágban, nem a kinti eseményekben találod. Minden probléma abból fakad, minden szenvedés, hogy nem a te történetedet éled. Áss mélyre, és jutalmad: fel fog éledni a lelked.

Mi a lelkiállapot?

A tananyagot úgy építettük fel, hogy akkor is tudd követni, ha még nem olvastad a könyvet. Ha már olvastad, és használod a Táblázatot, akkor pedig mélyebb megértést és tágabb rálátást kapsz majd arról, hogyan lehet jól felfejteni és megoldani a lelked kérdéseit. A tanfolyam terápiás hatású, sok beszélgetéssel, gyakorlati példákkal, akár a Te kérdésed, problémád mentén is, ha azt szeretnéd megosztani a csoporttal. Számunkra fontos, hogy mindenki biztonságos, szeretetteljes közegben legyen a tanulás során, úgy ahogyan neki jó. Ezért Te döntöd el, hogy sokat kérdezel, vagy meg sem mukkansz a négy nap alatt. Mi javasoljuk, hogy készülj kérdésekkel. Amikor választ kapsz arra, ami épp foglalkoztat, az azonnali változást eredményez a lelkivilágodban, és az életedben is.

Egy teljes Megértés Táblázata tanfolyam két hétvégéből áll. A hétvégék témájukban egymásra épülnek, ajánlott mind a kettőn való részvétel, de az első hétvégére történő jelentkezéssel nem vállalsz kötelezettséget a második hétvégén való részvételre. Szükség esetén a második hétvégét egy későbbi alkalommal, más helyszínen is elvégezheted. Fontos, hogy a hétvégéken történő részvételt nem lehet tovább bontani napokra.

Időpont: 2015. június 13-14. és 20-21. 09.30-17.30 óra között, egy hosszabb ebédszünettel és három rövidebb szünettel (a közelben többféle étkezde is található)
Helyszín: Budapest, 13. kerület, Csángó utca 8., az udvarban a bal hátsó ajtó - igazán kellemes hely
A tanfolyam díja: 25.000 ft/hétvége
Ismétlőknek féláron, bármelyik hétvégére lehet csatlakozni.
Pedagógusoknak, nyugdíjasoknak és nappalis diákoknak 20% kedvezménnyel.
Pároknak, családtagoknak 20% kevezménnyel!
 
Jelentkezési határidő: június 10-ig, 20.000 Ft.- befizetésével (mindkét hétvégére), vagy 10.000 Ft.- befizetésével (csak az elsőre).
Bankszámlaszám: 16200120-18519417  Utaláskor kérünk, hogy írd be a megjegyzéshez: Bp. tanfolyam
 

Részletes tanfolyami tematika

AJÁNLÁS:
„Soha nem felejtem el azt a pillanatot, amikor az egyik előadó megkérdezte, hogy ki olvasta már ki a könyvet? Majdnem mindenki jelentkezett. Teljesen lefagytam. Én a szerelem fejezet első néhány bekezdését 3 óra alatt tudtam feldolgozni.  Csak úgy záporoztak bennem a kérdések, a válaszok, majd az újabb kérdések. És akkor éreztem először azt, hogy ez nagyon jó lesz.
Mindenáron meg akartam végre érteni, hogy miért mindig nős apukák szeretője vagyok. Kitartó munkával rájöttem, hogy addig, míg a saját apámmal nem rendezem a legendásan rossz kapcsolatunkat, addig mindig más apukákban fogom keresni az én apukámat.
Rájöttem arra is, hogy azért parancsolgatok a környezetemben mindenkinek, mert alapvetően annyira senkinek érzem magam, hogy legalább addig, míg másnak dirigálok, megélhetem, hogy valaki vagyok.
Órákon át tudnám még a példákat sorolni, hogy mi mindent értettem meg, de szerintem ennél sokkal fontosabb az a mérhetetlen biztonság, amit ennek a könyvnek a segítségével megtapasztalhattam. Nem tudok olyan problémát, sőt, tragédiát elképzelni, amit ne lehetne a Táblázattal megoldani, feldolgozni.  Örök hála a Szerzőknek!
Ja, és megértettem azt is, hogy miért játszottam idáig szerepeket, kitől tanultam ezeket, miért csináltam. És hogy mennyire feleslegesek.
Így lettem a Megértés Táblázata segítségével egész rövid idő alatt Szörnyella de Frászból Hamupipőke. Na jó, még csak Kis Hableány.”

"Úgy örülök, hogy elmentem a tanfolyamra és ezt a két napot Veletek tölthettem. Hatalmas dolgot hoztatok létre! Kívánok Nektek sok erőt, lendületet, energiát, jókedvet a másik óriási feladathoz: továbbadni, megtanítani ezt az embereknek.  Várom a folytatást!" Bajuszné Ágnes.

Szerettel várnak a szerzők,
Hadnagy Előd, Deres Anita, Gárdonyi Zsolt és a Megértés Táblázata

Dátumok

2015. június 13. (szombat) 09.30 - 2015. június 14. (vasárnap) 17.30