magyar nyelv

A nyelv csodája

A nyelv csodája

Gondoltad volna, hogy a nyelvhasználat, a gondolkodásmód és a boldog működés nagyon szorosan összefügg? Régóta beszélünk arról, hogy a magyar nyelv tud valamit. Valami fontosat. Eljött az idő. Feltárul az a mélység, ahol elődeink tudásának kincse rejlik. Tiszta szellemiséghez mutat utat.

Lemeztelenítettük a legfontosabb ősi szavakat, lehámozva róluk az évszázados elszíneződéseket. Számunkra, kik magyarul beszélünk, az emberiség alapvető lelki tartalmainak leképezése a magyar nyelv által történik. Ha visszanyúlunk nyelvünk és azon ősképek határára, ahonnan a szavak származnak, akkor megleljük azt a közöset, ami őstől örökölt. Ott rejlik mindaz a közös alap, amit régóta keresünk, és amiről sokan tudjuk, hogy lehet rá építeni. A nyelv és annak elem és alom szavai azok, melyek egyfelé terelnek, összehoznak bennünket.

A Megértés Táblázata a lélek nyelvén beszél és tanít. Varázslatos, ám tudományos kifinomultságú magyar jelképrendszer. A nyelv mint rendszer és a lélek mint rendszer összefüggnek, megfelelnek egymásnak.

Miért ilyen fontos feléleszteni a nyelvet, a szavakat?
Lelki tartalommal megtöltött szavakra szomjazunk. Olyanokra, melyek élnek. A lélektudatosság növelésével csillapulhat ez a szomjúság. Az eleven lényeg, a változás pedig megnyilvánul majd a beszédünkben, gondolkodásunkban is. Az elem és alom szavak használata a hétköznapi beszédet élővé, gördülékennyé teszi, és igaz belső tartalmat ad neki.
Legyen a Megértés Táblázata mindannyiunk közös útmutatója az egységes, tiszta, értelmes és szeretetteljes magyar beszéd és megértés felé!

A Megértés Táblázata a magyar-lélek, lélek-magyar tolmács. A nyelv zseniális rendszere és logikája először az elmében segít rendet rakni. Aztán, ha tovább merészkedsz, a szavak a lelked történetéhez vezetnek... Minden kulcs a 42 lelkiállapotodban rejlik: minden problémád megoldása, minden  kapcsolatod boldogulása és az életutad megismerése. Anyanyelvünk csodája, hogy képes hordozni belső világunk elevenségét. Nem tudhatod meg, mit takar a „bizalom” szó, ha nem érzed meg legbelül, saját lelkedben a bizalom jelenlétét, szinte rezgését is. Ehhez az kell, hogy megértsük, mit is jelent a felszínes használaton túl. És méginkább: megérezzük, megismerjük azt, ahogyan belül, az emberben szól.

A Megértés Táblázatának legfontosabb küldetése, hogy hidat verjen a lélek nyelve és az emberi nyelv között. És az emberek között! Tolmácsoljon. Erre szolgálnak az alomok és az elemek megnevezései. Gyönyörű anyanyelvünk tökéletes kísérőnk ezen az úton.

A nyelv mint rendszer összefügg a lélek rendjével, természetével. A nyelv és a lélek kapcsolatának megteremtése az ember egészének megértéséhez vezet. A magyar nyelvet beszélő emberek kis odafigyeléssel pont az anyanyelvüknek köszönhetően rendelkezhetnek azzal a tiszta logikával, mely alkalmas egymás mély megértésére és arra, hogy az egyeztetés, egyezés, egység létrehozásnak szándékéval forduljunk egymás felé..

 

Mi az elem és az alom a lélekben?

A Táblázatot és hétköznapi használatát a mindennapi élet fő kérdésein keresztül bemutató könyv A Magyarázat, keményfedeles, 456 oldal terjedelmű, mérete 152x235 mm, kifejezetten szép megjelenésű, igényes nyomdai kivitelben. Színes melléklete a Megértés Táblázata, 26×82 cm méretben. Nem találod a megszokott, nagyobb bolthálózatokban, itt a honlapon kapható!

A Megértés Táblázata – A Magyarázat című könyvünk egyszerűen megvásárolható itt, a honlapunkon. A könyv és a Táblázat öszetartozik, együtt kaphatóak. Ha szeretnéd, hogy Nálad is otthon lehessenek, kattints ide