Budapesti tanfolyam Első Egység I/I hétvége (2017. december 2-3.)

Emlékezz! Van benned egy történet. Nem találod az utat a lelked mélyén rejlő életerőhöz, örömhöz? Hová tűnt az élet? Hol az erőforrásod? Emlékezz lelked történetére! Ez már benned van. Mi a lelked igazsága? Nem az életedé, hanem a lelkedé. Ezt adják neked a Táblázat és a lelkiállapotok. Ezen keresztül tárd fel lelked emlékeit.
Magadat legjobban Te ismered, ezért ezt feltárni csak Te tudod. Visszamenőleg megértheted, összerakhatod, átírhatod a történetedet. Életed értelmét nem a külvilágban, nem a kinti eseményekben találod. Minden probléma abból fakad, minden szenvedés, hogy nem a te történetedet éled. Áss mélyre, és jutalmad: fel fog éledni a lelked.

Belekezdtél A Magyarázat olvasásába, de egyedül nehéz?
Ajánlották, megvan, de bonyolultnak tűnik?
Nem érted, mit kellene megértened?
Nincs elég erőd, hogy "egy újabb" rendszerbe beleásd magad?
Haladsz, de úgy érzed,még sok van hátra?

Itt olvashatsz arról, Mi a lelkiállapot? Illetve a könyvről, amely önállóan is megtaníthatja számodra a lelkiállapotok értelmét.

A tanfolyam menetéről

Az anyagot úgy építettük fel, hogy akkor is tudd követni, ha még nem olvastad a könyvet. Ha már olvastad, és használod a Táblázatot, akkor pedig mélyebb megértést és tágabb rálátást kapsz majd arról, hogyan lehet jól felfejteni és megoldani a lelked kérdéseit. A tanfolyam terápiás hatású, sok beszélgetéssel, gyakorlati példákkal, akár a Te kérdésed, problémád mentén is, ha azt szeretnéd megosztani a csoporttal. Számunkra fontos, hogy mindenki biztonságos, szeretetteljes közegben legyen a tanulás során, úgy ahogyan neki jó. Ezért Te döntöd el, hogy sokat kérdezel, vagy meg sem mukkansz a négy nap alatt. Mi javasoljuk, hogy készülj kérdésekkel. Amikor választ kapsz arra, ami épp foglalkoztat, az azonnali változást eredményez a lelkivilágodban, és rövidesen az életedben is.

Egy teljes Megértés Táblázata tanfolyam három, egyenként  két hétvégés egységből áll. Ez alkalommal az első egység két  hétvégéjét végezheted el. 

Időpont:
Első hétvége: 2017. december 2-3. 10.00-18.00 óra között, egy hosszabb ebédszünettel és két rövidebb szünettel 
Második hétvége: 2017. december 9-10. 10.00-18.00 óra között, egy hosszabb ebédszünettel és két rövidebb szünettel 
 
ÚJ Helyszín: Harmónia Palota, 1088 Bp. Múzeum utca 9., a belső udvarban az első lépcsőn rögtön balra fel a félemeletre, az ajtón gyere be és balra van a terem. Parkolás hétvégén ingyenes a környéken.
A tanfolyam díja: korábbi Megértés Táblázata tanfolyamoktól függetlenül mindenkinek egységesen 50.000 Ft.- A Kettes és a Hármas Egység előfeltétele ezen, az Egyesen történő részvétel.
 
Pedagógusoknak, nyugdíjasoknak és nappalis diákoknak kedvezménnyel, 40.000 Ft.-ért.
Pároknak, családtagoknak (szülő-gyerek vagy testvéri viszony) kedvezménnyel, 40.000 Ft.-ért.
 
Jelentkezés: 10.000 Ft.- előleg befizetésével. Töltsd ki a lent található jelenkezési űrlapot, és jelöld be, hogy melyik alkalomra szeretnél jönni. Sikeres regisztráció esetén, a rendszer visszaigazoló emailt küld. 
Bankszámlaszám: 16200120-18519417 | MagNet Bank Zrt.1062 Budapest, Andrássy út 98. Utaláskor kérünk, hogy írd be a megjegyzéshez: Bp. tanfolyam (és hogy melyik alkalom)
 
 

Részletes tanfolyami tematika

AJÁNLÁS:
“Hálás köszönet, hogy a Megértés Táblázata szellemiségét elérhetővé, megérthetővé tettétek számomra. Köszönet a sok rávilágításért, megértésért, türelmetekért. Sokat viszek haza a tanfolyamról.”
“Hálásan köszönöm! Életem meghatározó élménye. Elkezdtem megérteni az életem, saját magamat.”
“Köszönöm a látásmódot és a rendszert és azt, hogy átadjátok. Úgy érzem, sokkal szabadabban és jobban lehet majd ezzel élni tovább…”
“A végtelen egyszerűségével, a szív tisztaságával, a megértés erejével… tovább az Úton.”   -   További ajánlások a tanfolyamról itt

Szerettel várnak a szerzők,
ez esetben: Hadnagy Előd és a Megértés Táblázata

Dátumok

2017. december 02. (szombat) 10.00 - 2017. december 03. (vasárnap) 18.00

Jelentkezés tanfolyamra

Voltál-e már tanfolyamon
Ha már voltál tanfolyamon, kérlek jelöld be, hogy mikor végeztél.