Budapesti tanfolyam Első Egység I/I hétvége (2018. január 20-21.)

 

Négy nap együttlét, ahol a lelkiállapotaiddal, az okukkal, és a hatásukkal ismerkedhetsz. Magadban, magadról... 
Januárban az Első Egységét végezheted el. 

Az első egységen a tematikánk fő vonalvezetése, az ember mint érzelmi lény megismerése. A tanfolyam lelki gyakorlatiasságot ad. Elsajátíthatod, hogyan lehet tudatosan megközelíteni, megérteni és ha úgy szeretnéd megváltoztatni az érzéseidet, az életed kicsi és nagy kérdéseiben egyaránt.

Minden napnak saját témája van, a lelkiállapotokat is ezek mentén, csoportokban ismerjük meg. Az első hétvégén például az alapokra koncentrálunk, a másodikon az elengedésre és az emberi kapcsolatokra. Közben folyamatosan gyakoroljuk a Táblázat használatát. Azt is megtanulod, hogy a könyv, A Magyarázat hogyan segíthet majd otthon téged. Együtt gyakoroljuk be, mi az az érzelmi mélység, ahol egy lelkiállapotot jól meg tudsz közelíteni, és ahol a Megértés által választ találsz a problémádra.

"Emlékezz! Van benned egy történet. Nem találod az utat a lelked mélyén rejlő életerőhöz, örömhöz? Hová tűnt az élet? Hol az erőforrásod? Emlékezz lelked történetére! Mi a lelked igazsága? Nem az életedé, hanem a lelkedé. Ezt adják neked a Táblázat és a lelkiállapotok. Ezen keresztül tárd fel a lelked emlékeit.
Magadat legjobban Te ismered, ezért ezt feltárni csak Te tudod. Visszamenőleg megértheted, összerakhatod, átírhatod a történetedet! Életed értelmét nem a külvilágban, nem a kinti eseményekben találod. Minden probléma abból fakad, minden szenvedés, hogy nem a te történetedet éled. Áss mélyre, és jutalmad: fel fog éledni a lelked."

Itt olvashatsz arról, Mi a lelkiállapot? Illetve a könyvről, amely önállóan is megtaníthatja számodra a lelkiállapotok értelmét.

A tanfolyam menetéről

Az anyagot úgy építettük fel, hogy akkor is tudd követni, ha még nem olvastad a könyvet. Ha már olvastad, és használod a Táblázatot, akkor pedig mélyebb megértést és tágabb rálátást kapsz majd arról, hogyan lehet jól felfejteni és megoldani a lelked kérdéseit. A tanfolyam terápiás hatású, sok beszélgetéssel, gyakorlati példákkal, akár a Te kérdésed, problémád mentén is, ha azt szeretnéd megosztani a csoporttal. Számunkra fontos, hogy mindenki biztonságos, szeretetteljes közegben legyen a tanulás során, úgy ahogyan neki jó. Ezért Te döntöd el, hogy sokat kérdezel, vagy meg sem mukkansz a négy nap alatt. Mi javasoljuk, hogy készülj kérdésekkel. Amikor választ kapsz arra, ami épp foglalkoztat, az azonnali változást eredményez a lelkivilágodban, és rövidesen az életedben is.

Egy teljes Megértés Táblázata tanfolyam három, egyenként  két hétvégés egységből áll. Ez alkalommal az első egység két  hétvégéjét végezheted el. 

Időpont:
Első hétvége: 2018. január 20-21. 10.00-18.00 óra között, egy hosszabb ebédszünettel és két rövidebb szünettel 
Második hétvége: 2018. január 27-28. 10.00-18.00 óra között, egy hosszabb ebédszünettel és két rövidebb szünettel 
 
ÚJ Helyszín: Harmónia Palota, 1088 Bp. Múzeum utca 9., parkolás hétvégén ingyenes a környéken.
A tanfolyam díja: 50.000 Ft.- A Kettes és a Hármas Egység előfeltétele ezen, az Egyesen történő részvétel.
 
Pedagógusoknak, nyugdíjasoknak és nappalis diákoknak kedvezménnyel, 40.000 Ft.-ért.
Pároknak, családtagoknak (szülő-gyerek vagy testvéri viszony) kedvezménnyel, 40.000 Ft.-ért.
Ismételni féláron lehet.
 
Jelentkezés: 10.000 Ft.- előleg befizetésével. Töltsd ki a lent található jelenkezési űrlapot, és jelöld be, hogy melyik alkalomra szeretnél jönni. Sikeres regisztráció esetén, a rendszer visszaigazoló emailt küld. 
Bankszámlaszám: 16200120-18519417 | MagNet Bank Zrt.1062 Budapest, Andrássy út 98. Utaláskor kérünk, hogy írd be a megjegyzéshez: Bp. tanfolyam (és hogy melyik alkalom)
 
 

Részletes tanfolyami tematika

AJÁNLÁS:
“Hálás köszönet, hogy a Megértés Táblázata szellemiségét elérhetővé, megérthetővé tettétek számomra. Köszönet a sok rávilágításért, megértésért, türelmetekért. Sokat viszek haza a tanfolyamról.”
“Hálásan köszönöm! Életem meghatározó élménye. Elkezdtem megérteni az életem, saját magamat.”
“Köszönöm a látásmódot és a rendszert és azt, hogy átadjátok. Úgy érzem, sokkal szabadabban és jobban lehet majd ezzel élni tovább…”
“A végtelen egyszerűségével, a szív tisztaságával, a megértés erejével… tovább az Úton.”   -   További ajánlások a tanfolyamról itt

Szerettel vár ez esetben: Hadnagy Előd és a Megértés Táblázata

Dátumok

2018. január 20. (szombat) 10.00 - 2018. január 21. (vasárnap) 18.00