Budapesti tanfolyam I/II (2016. április 2-3.)

Emlékezz! Van benned egy történet. Nem találod az utat a lelked mélyén rejlő életerőhöz, örömhöz? Hová tűnt az élet? Hol az erőforrásod? Emlékezz lelked történetére! Ez már benned van. Mi a lelked igazsága? Nem az életedé, hanem a lelkedé. Ezt adják neked a Táblázat és a lelkiállapotok. Ezen keresztül tárd fel lelked emlékeit.
Magadat legjobban Te ismered, ezért ezt feltárni csak Te tudod. Visszamenőleg megértheted, összerakhatod, átírhatod a történetedet. Életed értelmét nem a külvilágban, nem a kinti eseményekben találod. Minden probléma abból fakad, minden szenvedés, hogy nem a te történetedet éled. Áss mélyre, és jutalmad: fel fog éledni a lelked.

Itt olvashatsz arról Mi a lelkiállapot?

A tanfolyam menetéről

A tananyagot úgy építettük fel, hogy akkor is tudd követni, ha még nem olvastad a könyvet. Ha már olvastad, és használod a Táblázatot, akkor pedig mélyebb megértést és tágabb rálátást kapsz majd arról, hogyan lehet jól felfejteni és megoldani a lelked kérdéseit. A tanfolyam terápiás hatású, sok beszélgetéssel, gyakorlati példákkal, akár a Te kérdésed, problémád mentén is, ha azt szeretnéd megosztani a csoporttal. Számunkra fontos, hogy mindenki biztonságos, szeretetteljes közegben legyen a tanulás során, úgy ahogyan neki jó. Ezért Te döntöd el, hogy sokat kérdezel, vagy meg sem mukkansz a négy nap alatt. Mi javasoljuk, hogy készülj kérdésekkel. Amikor választ kapsz arra, ami épp foglalkoztat, az azonnali változást eredményez a lelkivilágodban, és az életedben is.

Egy teljes Megértés Táblázata tanfolyam két hétvégéből áll. A hétvégék témájukban egymásra épülnek, egy egységet képeznek. Nem érdemes csak az elsőre eljönni , "megnézni". Ha sehogy máshogy nem oldható meg, akkor meg nem tiltjuk, hogy csak az elsőre gyere, és később végezd el a másodikat, de az elmúlt évek tapasztalata alapján sokkal jobb egyben meglátni, és begyakorolni a Megértést. A hétvégéken történő részvételt nem lehet tovább bontani napokra (kivéve ismétlőknek).

Időpont: 2016. április 2-3. 09.30-18.00 óra között, egy hosszabb ebédszünettel és három rövidebb szünettel (parkolás ingyenes, a közelben többféle étkezde is található)
Helyszín: Budapest, 13. kerület, Csángó utca 8., az udvarban a bal hátsó ajtó - kellemes, vendégszerető hely
A tanfolyam díja: 25.000 ft/hétvége
 
Ismétlőknek féláron, bármelyik hétvégére vagy akár napra lehet csatlakozni.
Pedagógusoknak, nyugdíjasoknak és nappalis diákoknak 20% kedvezménnyel.
Pároknak, családtagoknak (szülő-gyerek vagy testvéri viszony) 20% kevezménnyel!
 
Jelentkezés: 20.000 Ft.- előleg befizetésével (mindkét hétvégére), vagy 10.000 Ft.- befizetésével (csak az elsőre). Töltsd ki a lent található jelenkezési űrlapot, és jelöld be, hogy melyik hétvégére szeretnél jönni. 
Bankszámlaszám: 16200120-18519417 | MagNet Bank Zrt.1062 Budapest, Andrássy út 98. Utaláskor kérünk, hogy írd be a megjegyzéshez: Bp. tanfolyam (és hogy melyik hétvége, hétvégék)
 

Részletes tanfolyami tematika

AJÁNLÁS:
“Hálás köszönet, hogy a Megértés Táblázata szellemiségét elérhetővé, megérthetővé tettétek számomra. Köszönet a sok rávilágításért, megértésért, türelmetekért. Sokat viszek haza a tanfolyamról.”
“Hálásan köszönöm! Életem meghatározó élménye. Elkezdtem megérteni az életem, saját magamat.”
“Köszönöm a látásmódot és a rendszert és azt, hogy átadjátok. Úgy érzem, sokkal szabadabban és jobban lehet majd ezzel élni tovább…”
“A végtelen egyszerűségével, a szív tisztaságával, a megértés erejével… tovább az Úton.”   -   További ajánlások a tanfolyamról itt

Szerettel várnak a szerzők,
ez esetben: Hadnagy Előd, Gárdonyi Zsolt és a Megértés Táblázata

Dátumok

2016. április 02. (szombat) 09.30 - 2016. április 03. (vasárnap) 18.00