Csoportterápia a megértés terében

Elérkezettnek látjuk az idejét annak, hogy lélekben is teljesen összekapcsolódva tudjátok megosztani egymással azt, amire választ kerestek. Ennek kerete, egy mély lelki tartalmak hordozására képes alkalom. A Megértés Táblázata és Mi vezetünk benneteket.
Részvételednek két lehetséges formája van. Hozhatod a saját történeted, amit közösen tárunk fel, a megértésig. Vagy segítőként lehetsz jelen. Valószínűleg keveseknek adatik meg, hogy megfelelő mélységben, Táblázatosan tudjanak beszélgetni a problémájukról, a megértés érzékelhető terében. Bensőséges, bizalmat építő, biztonságos közeg ez, amiben kibomolhat, láthatóvá válik, és megérthető az, ami foglalkoztat.  Amikor segítő vagy, akkor is haladsz afelé, amivel majd egyszer dolgozni tudsz. Segítőként annyit osztasz csak meg magadból, amennyi benned valakinek a történetéhez kapcsolódik. Mindkettőnek hozadéka lesz számodra.

Ha Zsolt egyéni konzultációkkal már kísér a folyamatodban, akkor is szeretettel látunk.

Előfeltétel: Megértés Táblázata tanfolyam

Legközelebbi alkalom és részletek az eseménynaptárban

Jelentkezés e-mailben, a megertesutja@gmail.com címen, annak megjelölésével, hogy előre láthatólag dolgozni vagy segíteni jössz.

Szeretettel vár,
Hadnagy Előd, Gárdonyi Zsolt és a Megértés Táblázata