Megrendelés

Kedves Barátunk! Ez a honlap a Megértés Táblázata és a Magyarázat otthona. Egyszerűvé, kényelmessé tettük a hozzájutás, kedvező szállítási feltételekkel. Ahhoz, hogy Nálad is otthon lehessen, az alábbi felületen tudod megrendelni. Amennyiben boltban szeretnéd megvásárolni, keress üzletet a "Boltok ahol kapható" menüpont alatt, a lista folyamatosan bővül. Könyvünk a megszokott nagyobb bolthálózatokban nem kapható. A kiszállítási terület egyelőre Magyarország. A határon túl Erdélyben kapható még nyolc boltban (ld. „Boltok” menüpont). Ha máshonnan szeretnél hozzájutni, akkor írj nekünk levelet, és postázunk számodra. Ennek a költsége országtól függően a könyv áránál alig alacsonyabb. Kívánjuk, hogy Neked is mindennapi útitársaddá váljon, amint már sokaknak. Megértésekben gazdag olvasást!

Töltsd ki az üres mezőket az adataiddal, válassz átvételi és fizetési módot, majd nyomd meg a „Megrendelés” gombot. A megadott e-mail címre elküldünk egy linket és egy belépő kódot, amin keresztül nyomon követheted a csomagot. Minden esetben a megrendelést követő 3. munkanapon veheted kézbe a könyvet.

A Magyarázat c. könyv és A Megértés Táblázata együtt kapható, vételáruk 5000 Ft. A Megértés Táblázata a könyv színes melléklete, 26 x 82 cm méretben.