A nem megértett dzsinn

...te mindig tudod, hová tárcsázol?

"Csak kérd, és megadatik".

"A lényeg, hogy legyen célod."

"Ha eléggé akarod, úgy lesz."

"Teremtsd meg a saját valóságod."

"Csak koncentrálj a vágyad tárgyára, és bevonzod."

Folytassam..? Így lebegtetik előttünk saját 'mindenhatóságunkat' a különböző hiedelmek. Önmagában egy-egy ilyen mondat nem más, mint ámítás. Vagy önámítás. Amikor ugyanis felemeled a telefonkagylót, hogy a céloddal felvedd a kapcsolatot, akkor mindig, kivétel nélkül mindig a lelkiállapotod szerint fogsz tárcsázni valahová. Lehet, hogy a fejedben ott van, hogy pontosan mit szeretnél hívni, de tárcsázni a lélek tárcsáz. Pont. Amilyen lelkiállapotban vagy, oda tárcsázol. Olyan közegbe. Onnan "küldik" neked a vágyad tárgyát. Akkor is, ha nem tudod, hogy milyen lelkiállapotban vagy éppen.

Te mindig tudod, hová tárcsázol?

Ehhez legelőször is a lelkiállapotaiddal kell megismerkedned – hogy be tudd őket azonosítani. Feldúltan (forradalomból) legjobb, ha nem kérsz semmit. Mert akkor arra a válasz is olyan lesz. Bosszúból (ártalomból) legjobb, ha nem akarsz célt kitűzni. Mert azzal magad is bosszúba ütközöl majd. Hiány kielégítésére létrejött lelkiállapotból (kívánalomból, tehát amikor kizárólag kapni akarsz) teljesen mindegy, mit érsz el, a jutalmad újabb betölthetetlen hiány... Ha pedig valami összetört benned, és te azért is megmutatod, hogy érsz valamit (torzalom), akkor legjobb esetben is újra a saját, vélt kicsinységeddel kell majd szembesülnöd.

Nos, itt nincs mese: ha feltárcsázod az univerzumot, létrehozási szándékkal; ha az Élettel akarsz beszélni; ha hangosan belekiáltanád az éterbe az akaratodat és előhívnád a lámpásod dzsinnjét – akkor tudnod kell, hogy hogy vagy te mélyen belül.

Csak nem gondolod, hogy mindegy, ki lakik a csodalámpádban? Van kedved egy nyúlós-ragadós, csöpögő szájú, reszelősen röhögő sötét dzsinit megbízni a kívánságod teljesítésével? Ugye nem? Akkor jegyezd meg, hogy akármibe is fogsz, csakis vonzalom fölött elkezdve lesz üdvös a végeredmény. Az odavezető útról nem is beszélve.

Tiszta szívvel tárcsázz, tiszta lélekkel – belső világod összetevői legyenek szerelem, értelem, türelem, lételem…Van már egy magyar rendszer és egy könyv, ami ebben segít nekünk.

Tárcsázni mindig mindenki szívből tárcsáz – ha tud róla, ha nem. Ilyen az élet. Úgyhogy akkor már tárcsázz olyan szívvel-lélekkel, aminek ismered a pillanatnyi melódiáját.
Mindent a lelkiállapot határoz meg. Negyvenkettőt rejt a Megértés Táblázata. Figyelj oda.

Deres Anita

Bővebben a Megértés Táblázatáról

A Táblázatot és hétköznapi használatát a mindennapi élet fő kérdésein keresztül bemutató könyv A Magyarázat, keményfedeles, 456 oldal terjedelmű, mérete 152x235 mm, kifejezetten szép megjelenésű, igényes nyomdai kivitelben. Színes melléklete a Megértés Táblázata, 26×82 cm méretben. Nem találod a megszokott, nagyobb bolthálózatokban, itt a honlapon kapható!

A Megértés Táblázata – A Magyarázat című könyvünk egyszerűen megvásárolható itt, a honlapunkon. A könyv és a Táblázat öszetartozik, együtt kaphatóak. Ha szeretnéd, hogy Nálad is otthon lehessenek, kattints ide

Interjú a szerzőkkel a lelkiállapotok mindennapi hatásáról
Lelkiállapotok tanfolyama, ahol a szerzőktől tanulhatod meg, hogyan lehet tudatosan törekedni a megértésre.

megértés, eredet

A lejátszott múlt történetei végtelen sok lehetőséget rejtenek, a szivárvány összes színkombójával újraírhatjuk őket – mindig a saját feladatunk, felszabadulásunk, gazdagodásunk érdekében.

Szeretlek
  • Szeretlek – mondja a kisfiú a kislánynak.
  • Úgy, mint a felnőttek?
  • Nem, én igaziból.
Szabad akarat Megértés Táblázata

Szabadság vagy korlátok? A Megértés Táblázata azt a feladatot vállalta, hogy beáll két erő közé.

De ja vu megértés
Mi lenne, ha a deja vu-érzés magyarázatát nem az agyban, nem a memóriában keresnénk, hanem a pszichében, a lelkivilágunkban?
Zenedoboz és lelkiállapotok

A zenének óriási lelkiállapot-formáló hatása van. Nemcsak annak a zenének, amit szándékosan én választok, hanem annak is, amit véletlenül meghallok valahol.

Lélekkép vagy álarc
Honnan tudom, hogy valami igazi lélekkép vagy csak álarc? A lelkiállapotomból!
nők megértése

Tudjuk, hogy a nő archetipikus képe inkább kerek, lágy – egyszóval termékenységet, befogadást és finom hullámzást sugalló.

igazságkeresés, önismeret, belső változás, tudatváltás

Egy ponton az Ember keresni kezdi az Igazságot, és boldog annak morzsáival.

Pályaváltás Megértés Táblázata

Amikor beleragadtunk a lelki komfortzónába, és a napjaink számottevő részét olyan tevékenységgel

Oldalak