A nem megértett dzsinn

...te mindig tudod, hová tárcsázol?

"Csak kérd, és megadatik".

"A lényeg, hogy legyen célod."

"Ha eléggé akarod, úgy lesz."

"Teremtsd meg a saját valóságod."

"Csak koncentrálj a vágyad tárgyára, és bevonzod."

Folytassam..? Így lebegtetik előttünk saját 'mindenhatóságunkat' a különböző hiedelmek. Önmagában egy-egy ilyen mondat nem más, mint ámítás. Vagy önámítás. Amikor ugyanis felemeled a telefonkagylót, hogy a céloddal felvedd a kapcsolatot, akkor mindig, kivétel nélkül mindig a lelkiállapotod szerint fogsz tárcsázni valahová. Lehet, hogy a fejedben ott van, hogy pontosan mit szeretnél hívni, de tárcsázni a lélek tárcsáz. Pont. Amilyen lelkiállapotban vagy, oda tárcsázol. Olyan közegbe. Onnan "küldik" neked a vágyad tárgyát. Akkor is, ha nem tudod, hogy milyen lelkiállapotban vagy éppen.

Te mindig tudod, hová tárcsázol?

Ehhez legelőször is a lelkiállapotaiddal kell megismerkedned – hogy be tudd őket azonosítani. Feldúltan (forradalomból) legjobb, ha nem kérsz semmit. Mert akkor arra a válasz is olyan lesz. Bosszúból (ártalomból) legjobb, ha nem akarsz célt kitűzni. Mert azzal magad is bosszúba ütközöl majd. Hiány kielégítésére létrejött lelkiállapotból (kívánalomból, tehát amikor kizárólag kapni akarsz) teljesen mindegy, mit érsz el, a jutalmad újabb betölthetetlen hiány... Ha pedig valami összetört benned, és te azért is megmutatod, hogy érsz valamit (torzalom), akkor legjobb esetben is újra a saját, vélt kicsinységeddel kell majd szembesülnöd.

Nos, itt nincs mese: ha feltárcsázod az univerzumot, létrehozási szándékkal; ha az Élettel akarsz beszélni; ha hangosan belekiáltanád az éterbe az akaratodat és előhívnád a lámpásod dzsinnjét – akkor tudnod kell, hogy hogy vagy te mélyen belül.

Csak nem gondolod, hogy mindegy, ki lakik a csodalámpádban? Van kedved egy nyúlós-ragadós, csöpögő szájú, reszelősen röhögő sötét dzsinit megbízni a kívánságod teljesítésével? Ugye nem? Akkor jegyezd meg, hogy akármibe is fogsz, csakis vonzalom fölött elkezdve lesz üdvös a végeredmény. Az odavezető útról nem is beszélve.

Tiszta szívvel tárcsázz, tiszta lélekkel – belső világod összetevői legyenek szerelem, értelem, türelem, lételem…Van már egy magyar rendszer és egy könyv, ami ebben segít nekünk.

Tárcsázni mindig mindenki szívből tárcsáz – ha tud róla, ha nem. Ilyen az élet. Úgyhogy akkor már tárcsázz olyan szívvel-lélekkel, aminek ismered a pillanatnyi melódiáját.
Mindent a lelkiállapot határoz meg. Negyvenkettőt rejt a Megértés Táblázata. Figyelj oda.

Deres Anita

Bővebben a Megértés Táblázatáról

A Táblázatot és hétköznapi használatát a mindennapi élet fő kérdésein keresztül bemutató könyv A Magyarázat, keményfedeles, 456 oldal terjedelmű, mérete 152x235 mm, kifejezetten szép megjelenésű, igényes nyomdai kivitelben. Színes melléklete a Megértés Táblázata, 26×82 cm méretben. Nem találod a megszokott, nagyobb bolthálózatokban, itt a honlapon kapható!

A Megértés Táblázata – A Magyarázat című könyvünk egyszerűen megvásárolható itt, a honlapunkon. A könyv és a Táblázat öszetartozik, együtt kaphatóak. Ha szeretnéd, hogy Nálad is otthon lehessenek, kattints ide

Interjú a szerzőkkel a lelkiállapotok mindennapi hatásáról
Lelkiállapotok tanfolyama, ahol a szerzőktől tanulhatod meg, hogyan lehet tudatosan törekedni a megértésre.

Minden kapcsolatomat elszúrom. Ráadásul mindig ugyanúgy. Mégsem tudok változtatni. Megőrülök ettől.

A bohóc és a nevettető azzal örvendeztet, hogy a valóságot teljesen más szemszögből mutatja.
A hétköznapi bohócok is. A derűcsinálók.
Mit jelent ez lélektudatosan?

Érzésvilág szabályozása

Jó érzés szétnézni, milyen sokan vagyunk, akik rájöttek: az nem mehet úgy tovább, hogy nem vagyunk tudatában: mi folyik bennünk, belső világunkban.

elme megértés táblázata

Hogyan állítsd saját szolgálatodba a sokat szidott és meg nem értett elmédet belső rendrakásért a Megértés Útján?

Lélekkép vagy álarc
Honnan tudom, hogy valami igazi lélekkép vagy csak álarc? A lelkiállapotomból!
De ja vu megértés
Mi lenne, ha a deja vu-érzés magyarázatát nem az agyban, nem a memóriában keresnénk, hanem a pszichében, a lelkivilágunkban?

Mitől élő a szex?
"A szexualitás – ahogyan egy bölcs fogalmazott – a világ legszebb mellékes ügye."

Utópia vagy realitás

Szóval az van, hogy a mostani idők kollektív feladata egy "kicsit" más, mint régen.
A temérdek információ miatt elsőre lehetetlen eldönteni, hogy mi igaz és mi nem.

kompenzálás_magyarázat_sport_megértés

„Mindenki doppingol.” „Aki tényleg eredményes akar lenni, annak muszáj doppingolnia.” „Egy bizonyos szint fölött már elkerülhetetlen, hogy szedj valamit.”

Oldalak