A Megértés Útja

A Megértés Útja egy gondolkodásmód. Nagyobb perspektívát, kitágult nézőpontot jelent. Azért létezhetnek problémák, mert valamire nem látunk rá eléggé, elég magasról.
A Megértés Táblázata lépcsőzetes emelkedést biztosít, mely által fokozatosan láthatsz rá az életed kérdéseinek megoldására.

Valójában ez egy ősidők óta járt, és most újra feltámasztott, a mai ember mai problémáira igazított út, melyet A Magyarázat c. könyv hoz hétköznapi közelségbe számodra. Mi szerzők is ezt az utat járjuk, sokéves személyes tapasztalatunk, hogy megbízhatóan működik.

Olyan rálátást szerzel a Megértés Útján, ami a hagyományos gondolkodásmóddal nem megközelíthető. Nézőpont-tágulás. A mindennapokban legtöbbször nem könnyen látható át, hogy mi miért történt, ki miért reagált és mi miből következik. A valós ok-okozati összefüggések felismerése és ezáltal az életed irányításának képessége egy kitágult horizontot kínál számodra. Ennek eszköze a Megértés Táblázata.

Valami van a levegőben. Esély feloldani azt, ami idejétmúlt. Új rend van születőben – mely választ ad azokra a kérdésekre, amikkel lépten-nyomon szembesülünk.
Ideje, hogy a tisztán értelem alapú működés terjedjen szét. Hogy az emberi értékek és erkölcsrend újraébresztése megtörténjen. Hogy az ember, mint önálló érték a figyelem középpontjába kerüljön. A Megértés Táblázata hozzáférhetővé teszi az Ember számára a magában fellelhető értékrendjét. Ebben részt venni egyenként lehetőségünk van, elsősorban a magunk emelésén keresztül.

A Megértés egy forradalmian új, önfejlesztő gondolkodásmód. Olyan hozzáállás, ami utat mutat, és lélekben és értemileg egyaránt folyamatosan fejleszt. A Megértés Táblázata azt adja, amire a legnagyobb szükséged van: magad megismerését, lelked történetének felfedezését. A Megértés a külső és a belső világunk közötti összefüggésekre is rámutat.

Hol, milyen területeken lehet hasznos a Megértés Útja?

Érzelmi helyzetkezelés, egyéni fejlődés, önismeret, párkapcsolat, hangulati világom irányítása, iskolai oktatás, érzelmi kríziskezelés, család, lélekgyógyászat, kommunikáció és kreativitás fejlesztése, pályaválasztás, válallatirányítás, személyiségfejlesztés. Egyszerűen: a teljesebb, boldogabb élet.

Hogyan összegezhető a megértés folyamata?

“Ahogy kibomlik az ember értelme, úgy nő a megértése az őt körülvevő világról és magáról. Ahogy nő a megértésed, úgy nő a tudatosságod, és a szeretetre való képességed.” (34. oldal)
A Megértés Táblázata egy olyan ismeretet kínál magunkról, ami az ember 42 lelkiállapotának megértését növeli, és ezáltal járul hozzá a tudatosság és a szeretet növekedéséhez.
A titkok kora lejár. Lassan feltárulnak a mélységek, és megfoghatóvá válik mindaz, amiből az ember áll. Mindenki saját maga tapasztalhatja meg az összefüggéseket a belvilága és külvilága között. A kulcs a lelkünkben van: az érzelmekben és az értelemben.
Magadévá teheted a Táblázat megismerésével és A Magyarázat című könyv segítségével.

Saját érzelmeink megértésén át vezet az út a világ megértése és a többi ember megértése felé.

A tudatosodás egyet jelent az érzelmek tudatosításával. Van kiút, és mindenki számára elérhető!

Van Magyarázat.

 

A Táblázatot és hétköznapi használatát a mindennapi élet fő kérdésein keresztül bemutató könyv A Magyarázat, keményfedeles, 456 oldal terjedelmű, mérete 152x235 mm, kifejezetten szép megjelenésű, igényes nyomdai kivitelben. Színes melléklete a Megértés Táblázata, 26×82 cm méretben. Nem találod a megszokott, nagyobb bolthálózatokban, itt a honlapon kapható!

A Megértés Táblázata – A Magyarázat című könyvünk egyszerűen megvásárolható itt, a honlapunkon. A könyv és a Táblázat öszetartozik, együtt kaphatóak. Ha szeretnéd, hogy Nálad is otthon lehessenek, kattints ide