Ajánlások

Tanfolyamosoktól
 
„Kedves Előd és Zsolt,
vasárnap este vége lett a tanfolyamnak, és én nagyon különlegesen éreztem magam.  Utaztam hazafele, lelkem túlcsordulva az érzésektől, elhomályosult a tekintetem a kijönni akaró könnyektől. Másnap a munkahelyemen a munkában szárnyalok, szüneteimben pedig ez a csodálatos állapot, és a kicsordulni akaró könnyek.
Mit is érzek? Figyelem az állapotom. Igen, végtelenül hálás vagyok. Boldog vagyok.
Köszönöm Nektek mindazt, amit kaptam. Azt is, hogy sok mindent, amit eddig csak éreztem belülről, azt most már értelemmel láthatom.
Vasárnap, a tanfolyam elején sírtam. Akkor Előd kimondtad azt, amin szombat este gondolkodtam, mert egy ideje úgy éreztem, hogy nekem már nincs ezzel dolgom, de rá kellett jöjjek, hogy még van: „Nekem rossz, hogy neki rossz, ezért inkább átveszem tőle, hogy neki ne legyen rossz. Ez önzőség.”
Még sok mindenről beszéltetek vasárnap, ami a szombat esténkhez kapcsolódott gyermekemmel, a köpedelem, amit kapott, és én próbáltam közbelépni, hogy ne vegye be.  Mennyi megértést kaptunk tőletek mindketten. Másnap már nevetve és megértve tudtuk átbeszélni a szombat esti helyzetet. Azt a mondatot, amit én csak így tudtam pár hónappal ezelőtt megfogalmazni neki, aki a köpedelmet adja: "tudom, hogy a rosszul sikerült tettek, szavak mögött, a lelked mélyén megbúvó riadt gyermek kiabál a szeretetért, törődésért, figyelemért" - ti mostanra értelemmel töltöttétek meg.
Nagyon örülök, hogy gyermekemen is látom azt, hogy sokat foglalkozik a napokban a miértekkel, hogy sok mindent megmozgattatok benne, amire nem mert eddig mélyen ránézni. Hát kell ennél nagyobb boldogság, hogy a gyermeked igazi útravalót kapott?
Köszönöm mindkettőtöknek, hogy átadtátok mindezt személyesen is, és kívánom, hogy sok-sok emberhez eljusson a Megértés.”

„Életem legnagyobb ajándéka a Táblázat, hogy ismerhetlek Titeket és nagyon hálás vagyok ezért a Bionomnak.”

“Sziasztok. Valóban hazaértem. A saját belső hazámba értem. Nagy utazás volt ez számomra, mindenféle szempontból. Több mint hálás vagyok nektek. Azóta is a könyvvel szoros kapcsolatom van, olyannyira, hogy azzal alszom.
Úgy érzem, hogy az, aki voltam, már hála Istennek nem vagyok. Az vagyok, aki valóban  vagyok, és innen minden könnyebb és sokkal egyszerűbb. Úgy érzem, elkezdődött egy új boldogság az életemben. Amikor hazaértem, már másik Anya és Feleség érkezett haza. A lányom is reagált erre, és a férjem is. Gyökereitől változik napról napra az életünk, és ha ki lehet mondani azt, hogy vannak csodák, ez az én csodám, hogy végre élem a valós, érzelmek rángatózása nélküli életemet.
A legtöbb reakcióm már értelemből tud jönni, amitől valóságos és igazi megéléseim vannak. Ahogy a könyvben haladok, úgy érzem meg, hogy valóban itt vagytok, velem, velünk.
Köszönöm, hazaérhettem az életem kilépése előtt, és esélyem lehet egy jobb életre itt a földön. Remélem, hamarosan újra láthatlak benneteket.“

“Hálás köszönet, hogy a Megértés Táblázata szellemiségét elérhetővé, megérthetővé tettétek számomra. Köszönet a sok rávilágításért, megértésért, türelmetekért. Sokat viszek haza a tanfolyamról.”


"Minden nap tudatosítom, hogy mikor milyen állapotban vagyok. A történéseket igyekszem érteni a saját utam szempontjából. Többször engedem ill. tudatosan teszek is érte, hogy a vonzalom állapotában legyek, ill. fölötte is. Nagyobb bennem a bizalom, a nyugalom mint hónapokkal ezelőtt. A könyvet naponta olvasom.
A tudatosodás útja a legizgalmasabb, amit valaha jártam. Egyre gyakrabban, ha a gyerekeim (23 és 25 évesek) segítséget kérnek, a Megértés Táblázatát veszem elő és úgy gondolkodom velük együtt.
Valószínű, hogy a tapaszaimat is oldom. Korábban a problémás helyzeteket elkerültem, most érzem, hogy ha ismét előkerül, már nem menekülök el, hanem várom a történéseket türelemmel és hagyom, hogy érezzem (valószínű, hogy nem fogalmazok pontosan, de szerettem volna leírni, hogyan dolgozom), de ne csússzak bele a vonzalom alatti állapotba. Aztán persze bele is kerülök, de akkor van mit otthon újragondolni, megérteni.
Talán ennyit, arról, hogy hol járok. Tudjátok, szívesebben beszélek mint írok.
Sok szeretettel gondolok Rátok!”

“Hálásan köszönöm a MEGÉRTÉST! Hálásan köszönöm, hogy részese lehettem a ti csodálatos felismeréseteknek. Hálás vagyok, hogy pont most, pont itt veletek lehettem.”


 

A saját szemembe nem tudok egyedül belenézni. A tanfolyamon megélt út “végén” viszont látom útitársaim értő szemének tükrében a hála fényét. Ez a hála – megértés fénye – kegyelemmel teljes. Köszönöm, hogy megérezhettem és megérthettem egy részét annak a megélt útnak, amit bejártatok.

Ajánlás álmodóknak? Ébresszétek újra lelketek és jöjjetek el a tanfolyamra, olvassátok a könyvet, küldjétek szeretteiteket is, hogy megismerjék a lélek rendjét, hogy értelemmel töltse meg a létezést.”


“Köszönet és hála a Megértés Táblázata Szellemiségének! A Lélek Rendje felbecsülhetetlen segítség a mindennapi lelkiállapotunk szintjén elszenvedett megélések megértéséhez. A saját bonyolult előéletem fontosabb állomásainak megértésén túl, használható megoldásokat adhatok betegeimnek is.”


“A tanfolyamon sok kérdésre választ kaptam, az eddigi élethelyzeteim megértésre találtak, mert nem értettem, hogy mi miért történt velem az életben. Köszönök mindent.”


“Köszönöm és hálás vagyok nektek, hogy itt lehettem és megélhettem veletek ezt az időpillanatot! Köszönöm, hogy ez az igaz Tudás megadatott nekem. A fejlődésemben tanulságos és izgalmas “útnak” nézek elébe!”


“Nem pont ezért jöttem, de örülök, hogy így alakult… Szerintem még találkozunk.”


“Köszönöm szépen ezt a két nagyon intenzív hétvégét, sokat segített már most is: feldolgozható közelségbe hozta a könyvetek tartalmának egy részét. Most rajtam a sor, az októberi klubon beszámolok az eredményekről! Sok szeretettel!”


Sziasztok! Szeretném megosztani az örömömet Veletek! Minden kineziológiai oldásomnál előveszem a táblázatot és remekül tudom alkalmazni!!!! Értik is a kliensek! 

A tanfolyamon tanultak, pedig kincset érnek, köszönöm. Hellingeren is állítottam lelkiállapotokat, döbbenet, az emberek teljesen azonosultak egy-egy lelkiállapotukkal évtizedeken át! 

Amerre csak járok önismereti klubokat tartani, a könyv velem van. szerintem ez a dolog csodálatosan halad előre!!!!!!! Hálás vagyok Nektek!!!!!

 

Olvasóktól

 

„Sziasztok.

Tavasszal vettem meg a Megértés Táblázatát, sorra fejtem le magamról a tapaszokat, és szinte minden napom vonzalomban telik. Nagyon sok mesélnivalóm lenne, hogy azóta mennyire megváltozott az életem. Más ember lettem, az ismeretségi körömben szinte már mindenki megvette a könyvet.

Nagyon hálás vagyok Nektek, mert általatok sokkal könnyebb lett az életem.”


"FERGETEGES A KÖNYV :))) Nincs jobb szavunk hozzá...Már kiolvastuk mind a ketten..és nap mint nap használjuk..:))) És sokat mosolygunk is közben :))"


"Alapműnek számít minden olyan ember könyvespolcán, aki szeretné megismerni önmagát, és a környezetét (gyerekeit, párját, szüleit, rokonait, barátait stb.) megérteni a betegségek, lelki problémák hátterét, és mindezt úgy, hogy önmaga képes lesz megoldani. Tehát a könyv nemcsak megértést, hanem megoldást is kínál. Izgalmas utazás a belső önvalónkhoz!"


 

Ahhoz, hogy megértsek másokat, fontos, hogy magamat is értsem. Nekem ebben nyújt nagy segítséget ez a lélektérkép."


„Az a nap, amely a legutóbbi klub-napra esett, egy kisebb fajta "újjászületésnapra" kerekedett, aminek azóta is érzem erőteljes hatását... sőt! hihetetlenül mozog körülöttem minden, nem győzöm kapkodni a fejem... vannak nehezebb és felemelőbb pillanatok, de VÉGRE kijöttem – na jó, ne használjak nagy szavakat, haladok a part felé :) -  a langyos iszapból, a dagonyából, egyre könnyebb és könnyebb lesz a lelkem... Fogalmam sincs, mi lesz a vége, milyen változások állnak be életembe, de mindenképpen értem van és lesz!”


“A végtelen egyszerűségével, a szív tisztaságával, a megértés erejével… tovább az Úton.”


"Vonzalom és izgalom :). Végre egy magyarok által, a magyar nyelv elképesztő fordulatait használó könyv lelki világunk megimeréséhez. Nem egy könnyű olvasmány, csak lassan haladok az olvasással., hiszen szinte minden bekezdése megállásra, gondolkodásra késztet! Azt hiszem újabb alapmű került be az otthoni könyvtáramba..."


“Hálásan köszönöm! Életem meghatározó élménye. Elkezdtem megérteni az életem, saját magamat.”


„Azért írok, mert hétvégén tapaszt oldottam (torzalom-tilalom-halálfélelem). Ismét megértettem valamit és azóta sem tudok betelni vele.

Sok mindent írnék, de a lényeg, hogy tiszta szívből HÁLÁS VAGYOK NEKTEK! Azt gondolom, hogy nem túlzás, hogy nélkületek az életem kínlódással teli szenvedés lenne. És tudom, hogy lesznek még akadálypályák, de csak azért, hogy tovább emelkedhessek. Ahogy írtátok, a zavaró érzés, ami néha azt hittem, hogy tönkre akar tenni, gátol, most már a megértés által  tudom, hogy mindvégig csak segíteni akart, visszacsalogatni az eremre, az eredeti vágyam felé.

Igazad volt, Zsolt, "csodás utak várnak rám".

Úgy éreztem, hogy ezt meg kell osztanom Veletek!

Majd egyszer ott leszek egy tanfolyamon! Egyébként akivel egy kicsit is közelebb kapcsolatba kerülök, mindenkinek beszélek a Megértés Táblázatáról. (Életem részévé vált, jó nehéz tőle általában a táskám :) )  Örökké hálás leszek.”


Minél beljebb jutok a könyvben, annál tisztább minden. Nagyon jó könyv, gratulálok hozzá!"
“Az elmúlt napokban nagy lendülettel belevetettem magam az elkészült könyvbe, és mondhatom felfrissülve, újult lelkierővel úgy vagyok túl rajta, hogy bármikor visszatérhetek hozzá, mert - bár vannak benne olvasmányos részek - ugye inkább egy a mindennapokra tervezett kézi/"tan"könyv ami született, nyújtva egy biztos pontot akár egy életen keresztül.

 

Ezt az emailt azért írom, hogy megköszönjem.”

 

“Köszönöm, köszönjük, hogy (f)elvállaltátok, megalkottátok és elérhetővé, megérthetővé tettétek/teszitek ezt a csodálatos rendszert. Örök hálám, szeretettel.”


"Kedves Fiatalok, Anita , Előd , Zsolt ! 2/3-át kiolvastam zseniális könyveteknek, plussz a végén: Mozg. Hiszem, tudom, hogy forradalmi útjelző... egy csoda különleges könyv."

"Az úton levők, a keresők a lélek megismerés szövevényes és bonyolult útján sokszor lassan haladnak, megrekednek vagy eltévelyednek. Akinek  eddig nem volt ideje a lelkére, vagy nem érti a másik embert vagy elege van ebből a káoszból, az nagyon határozottan a legmélyebb, a legsúlyosabb, de biztos úton indulhat el a boldogabb élet felé. Ez a könyv megmagyaráz és megértet mindent  a lélekről – gyakorlatiasan és a  magyar nyelv csodájával. Még Müller Péter - aki ajánlja egy helyütt - is ámulatba esett. Három 30-36 éves fiatal írta. Ez nem egy hetes olvasmány, ez egy életre szól."


"Ilyen sűrű "aha" élményekben nem volt még részem, mint az előadásaitokon. Azóta olvasom a könyvet, s közben felváltva hallom a hangotokat. Már kisebb intenzitással azóta is jönnek a felismerések sorban. Köszönöm! Remélem hallak még titeket élőben is."


“Köszönöm, hogy megírtátok ezt a könyvet és hogy itt lehettem. Kérdésem: a magyar nyelv specifikus szavai miatt milyen esély van megfelelő minőségben idegen nyelvre fordítani?”


“Áldás a munkátokra. Mélységes hála érte. Szívből köszönöm, várom a folytatást!”
"KÖSZÖNÖM, HOGY MEGÍRTÁTOK! Őszintén és teljes szívemből! :)
A Táblázat egy valódi KINCS! Bár még csak az elején tartok, érzem, ahogy a könyvet és a Táblázatot a kezemben tartom (átjönnek a rezgései), hogy most végre megkapom a 48 éve keresett válaszaimat a miértekre. Talán itt az idő, már elértem odáig, hogy ránézhetek, rá merek nézni azokra a dolgokra, amik eddig kellemetlenek és kényelmetlenek voltak. Tudom, hogy ebben segítséget kaptam Tőletek!"

 

“Egyedülálló és tiszteltreméltó, amit véghezvittetek és visztek nap mint nap, és itt velünk! Nem búcsúzom, találkozunk még… Remélem, hogy megértem, énértem.”


“Kedves Megértés Táblázata! A régi világok kezdenek összeomlani bennem! Ha ez lehetséges, megtaláltam, amit évek óta kerestem. Örök hála ezért.”


“Köszönöm a látásmódot és a rendszert és azt, hogy átadjátok. Úgy érzem, sokkal szabadabban és jobban lehet majd ezzel élni tovább…”


 "Szenzációs lélektérképük még sok kalandot tartogat számunkra."


“Zseniális! Hálás köszönet! Sok sikert kívánok!”


“Végtelen hálával köszönöm nektek, hogy megismerhettem a Megértés Táblázatát, aminek segítségével kijöttem a halálfélelem állapotából, és célul tűztem ki, hogy megélem a békét. Köszönöm!”


“Szívből gratulálok ehhez a nagyszerű munkához! Csodálatos! Köszönöm nektek!”


“Nagyon köszönöm, hogy veletek lehettem! Köszönöm a Megértés Táblázatát, hogy számomra is elérhetővé tettétek!”


“Isten áldjon benneteket! Hálásan köszönöm!"


 
"Nagyon érdekes felismeréseket kapok a könyvetektől, szeretnék vele komolyabban is foglalkozni. Szeretem a magyar nyelvet, a nyelvi játékokat, a lélek és a nyelv kapcsolatát, az NLP-t… de amit Ti most összehoztatok, az ZSENIÁLIS!"
 

 
„Valójában nem tudom, hogy hol tartok, de elindultam, dolgozom magamon.


 
"...végre sikerült egy-két sátorban megnéznem, meghallgatnom az előadásokat. Kettőt emelek ki ezek közül, amik engem nagyon megérintettek. Az első naptól vonzott a mellettünk lévő Megértés Táblázat elnevezésű sátor. Először lehet, hogy talán a cím miatt, amit viselt. De ma már tudom, hogy ez is egy jel volt. Mint később megtudtam, ez egy könyv, amit három fiatal írt. Egy könyv, amiben választ kaphatunk a következő kérdésekre is: 'Mi az, hogy magyar nyelvű lélektérkép? Hogyan kapcsolódik össze a nyelv és a lélek? Mire való A Magyarázat című könyv és a Megértés Táblázata? Hogyan lehetséges egyáltalán a lélekről szabályszerűségeket meghatározni?' Ahogy belelapoztam és belehallgattam az előadásba éreztem, hogy ez nekem szól. Az én állandóan "MIÉRT"-eket kutató agyamnak íródott. Alig várom, hogy elolvashassam."


 
"A könyv csodás, mindenkinek ismernie kellene!"

 

"Zseniális rendszer, magyar nyelven született Lélektérkép a különböző lelki állapotaink megértéséhez és transzformálásához."
“A Jóisten áldása legyen veletek! Köszönök mindent!” 


 
"Köszönöm, a diákjaim nevében is. Teljesen más megközelítéssel fordulunk a magyar nyelv felé, ez eddig is így volt. Most már van egy rendszer is hozzá, és látható, hogy valami sokkal fontosabbhoz is elvezet a nyelv zsenialitása: a belső világ megismeréséhez. Hogy ez az egész megszületett, az egy csoda."


 
"Csúcsok vagytok! Olyan felismeréseket kapok, hogy ezt meg kell írnom nektek. Ti segítettetek hozzá, amit hálásan köszönök."


"Még csak belelapoztam, de már így is nagyon érdekes. Türelemmel kell lennem, mert a 15 éves fiam kezdte el olvasni, de nem baj, mert ennek is örülök.


„Nem is maga a Könyv az érdekes, hanem hogy mekkora egészséges szellemi energia koncentrálódik benne. Ez nem akárhonnan áramlik elő, és már nem is lehet visszagyömöszölni.”
„Rég sejtetted, hogy a magyar nyelv szavai, kifejezései ősi tanításokat hordoznak? Barátaink már rájöttek. Alámerültek, és ím a gyöngyöket tenyerünkbe helyezik. Hamar el fog fogyni az első kiadás, ebben biztos vagyok.
Miről beszélek? Barangoljatok itt egy cseppet!”

 

“A változás elkezdődött. Többé semmi sem lesz ugyanaz. Köszönöm!”


„Csak 1-1 témát olvastam, épp ami aktuális volt, és meg is kaptam a megnyugtató választ a kérdéseimre. Jó ez a témaszerkezet, mert ha nem lennének külön a témák, és az ember 1-2-féle lelkiállapotban végigolvasná a könyvet, olyan dolgok felett átsiklana, amik máskor meg pont jók volnának. Értelmező kéziszótár a lélekhez. Érződik a beletett sok munka, bölcsesség, és tetszik, hogy a stílusa ennek ellenére egyszerű és közvetlen. Nincs benne 1 felesleges mondat sem.”


 
„Nagyon tetszik a felépítés és a nyelvezet is!”
 

„Köszönöm a munkámhoz fontos, kiegészítő információkkal szolgáló igényesen szerkesztett könyvet.”


„Bámulatos szöveg. Eszméletként, gondolatként, írásműként. A világ legnehezebb munkája volt, azt hiszem.”


„Az értelem táblázata szofisztikáltan képes szétválasztani és újradefiniálni az élet elkoptatott fogalmait. Tudományos munka? Felvilágosítás? Ismeretterjesztés? Pamflet? Esszé? Vallomás? Evangélium? Nos, mindez benne van. Sok. De melyik síkját lehetne kihagyni? Az élet magasabb szempontjából egyiket sem. Ez így őszinte, így eredeti.”


„Igen, a belső világ tanulmányozása eredményes volt, tudom kezelni az érzéseimet, a kapcsolataimat. A megtisztított fogalmak, a Lélek Értelme működni fognak. A bejáratásukat, finomításukat van időm elvégezni.”


"Azt hiszem, sok kérdésemre Magyarázatot fog adni - mintha egy labirintusban haladnék és mindenhová bevilágít egy kis elemlámpával!"

 

 

A Megértés Táblázatát és hétköznapi használatát a mindennapi élet fő kérdésein keresztül bemutató könyv A Magyarázat, keményfedeles, 456 oldal terjedelmű, mérete 152x235 mm, kifejezetten szép megjelenésű, igényes nyomdai kivitelben. Színes melléklete a Megértés Táblázata, 26×82 cm méretben. Nem találod a megszokott, nagyobb bolthálózatokban, itt a honlapon kapható!

A Megértés Táblázata – A Magyarázat című könyvünk egyszerűen megvásárolható itt, a honlapunkon. A könyv és a Táblázat öszetartozik, együtt kaphatóak. Ha szeretnéd, hogy Nálad is otthon lehessenek, kattints ide

Lelkiállapotok tanfolyama, ahol a szerzőktől tanulhatod meg, hogyan lehet tudatosan törekedni a megértésre.

Következő időpontok itt
 

„Csak 1-1 témát olvastam, épp ami aktuális volt, és meg is kaptam a megnyugtató választ a kérdéseimre. Jó ez a témaszerkezet, mert ha nem lennének külön a témák, és az ember 1-2-féle lelkiállapotban végigolvasná a könyvet, olyan dolgok felett átsiklana, amik máskor meg pont jók volnának. Értelmező kéziszótár a lélekhez. Érződik a beletett sok munka, bölcsesség, és tetszik, hogy a stílusa ennek ellenére egyszerű és közvetlen. Nincs benne 1 felesleges mondat sem.”