megértés táblázata az életben

MT az Életben - Anita+Zsolt tanfolyama

GYÜMÖLCSÖZÉS – „Megértés Táblázata az Életben” -tanfolyam, 4 alkalom

Anita és Zsolt, a Megértés Táblázata szerzőpárosának képzése. Alkalmazott megfigyelések HÁROM SÍKON

Legközelebbi időpontok: 2018. május 5-6. Debrecen, június 2-3. és 16-17. Budapest

A tanfolyamot úgy építettük fel, hogy a négy nap mindegyike külön-külön is tartalmaz eredeti tanfolyami anyagot (alapokat) és új anyagot is. A tavaly elindított három egységes régi tanfolyamból átemeltük a legfontosabbakat és hozzáadjuk a „Táblázat az Életben” mondanivalóját. A mi vállalásunk: a lényegi Megértés-tartalom élő átadásának egyelőre semmiképp sem időbeli nyújtása, hanem síkbéli kiterjesztése. A feladat tehát: a három sík harmóniáján javítani. Én-lélek-kint. Szellem-lélek-test. Koncepció-átérlelés-megvalósítás. A Megértés Táblázata könyvterjedelmében is kifejtett szellemi alapjait nem hosszabban szeretnénk magyarázni az eddigieknél (sőt), hanem az azóta eltelt 5 év saját tapasztalatait kell odatennünk a Táblázat alapjaihoz. Ahogyan mi használtuk, megfigyeltük, tapasztaltuk, a hétköznapjainkban, emberpárként magánéletünkben és szakmailag is.
A „Megértés Táblázata az Életben” tanfolyam 4 napja külön-külön is látogatható. Várjuk a haladókat és a kezdőket is. Akik már végeztek bármilyen Megértés Táblázata vagy elemalom tanfolyamot, azoknak sem lesz felesleges a régi tartalmunk sem, mert mindent átsző az, hogy most az Élet szemszögéből vizsgálódunk. Egészen máshogyan fest a lélek, a lelkiállapotok és egyáltalán az önismeret a mindennapi élet szemszögéből, mint a szellem, az Én szemszögéből. Az újaknak pedig teljesen az alapoktól világos lesz. Hogy mire való a belső világ és a lelkiállapotok és a Táblázat.

Az állapotok az egyes napok témáihoz simulnak vegyesen, minden állapotcsoport ott lesz.

1. nap A Megértés Táblázata a 3 síkról nézve
2. nap Az Én/Szellem/Az Apa a Megértés Táblázata állapotaival
3. nap A lélek/Az érzelemvilág/Az anya a Megértés Táblázata állapotaival
4. nap Kint/A fizikaiság/A kapcsolatok a Megértés Táblázata állapotaival

Részletes leírás itt

A tanfolyam új helyszíne: 1141 Budapest, Jerney utca 31-33. Pár percre az Örstől. (a debreceni alkalom helyszínét lásd az Eseménynaptárban)
Időtartam: 10-17 óráig, egy félórás ebédszünettel és egy tea-kávészünettel.
A képzés díja: 14 ezer forint/nap; 48 ezer forint/4 nap
Jelentkezéseket a megertesutjainfo@gmail.com címre várjuk!

Vidéki tanfolyamokat 10 fő feletti létszám esetén vállalunk

Folyamatos, új tartalom, blogbejegyzések, beszélgetés, és részletek készülő könyvünkből új fb-csoportunkban, Megértés Táblázata az Életben: https://www.facebook.com/groups/2031020020508274/

Az élő találkozásig,
Deres Anita, Gárdonyi Zsolt
Szerzők, A Megértés Táblázata – A Magyarázat