Mire való A Magyarázat című könyv és a Táblázat?

Mire való A Magyarázat című könyv és a Táblázat?

Kétféle megközelítésből:

 1. A sérülések, megrekedések feloldására – ezzel együtt a problémák megoldására. A megrekedéseink feloldása azért olyan nehéz, mert általában amit gondnak tartunk, az már egy összetett problémacsomag, és az összetevői, mint a hagymahéjak rakódnak egymásra. Egyszerre túl nagy falat.  A Táblázat segítségével apró részekre lehet szeletelni, és rétegenként, saját sebességünk szerint megoldani őket. Minden egyes réteg megoldásával egyre könnyebbé válunk, és egyre több energiát kapunk vissza.
   
 2. Arra, hogy hogyan valósítsam meg a terveimet, álmaimat, a legkisebbtől a legnagyobbig.

Hogyan kell megtartani a jót, emelni, fejlődni, gazdagodni, kiteljesedni? Létrehozni? Hogyan hozzak jó döntéseket, mi alapján lehetséges ez? Tudatosabban élni a belső világomat, ezáltal tudatosabban irányítani az életemet, „kívül” is, odakint „Az Életben”. (A Magyarázatban részletesebben a 24. oldalon kezdődik mindennek a pontos, kiterjedt kifejtése.)

Mire használhatod a Megértés Táblázatát?
Rajtad áll, kétféleképp közelítheted meg. Mindannyiunknak két élettörténete van. Egy kívül és egy belül.

A Táblázat: lelki memóriasablon. Magyar elme számára rendkívül könnyen megjegyezhető, fejben hordozható. Megőrzi a lelkiállapotaid megnevezését. Így emlékezhetsz mindennapi megéléseidre, érzelmi, hangulati hullámzásaidra. Ezek megértése által válhatsz lelkileg-szellemileg rendezetté a mindennapokban, például egy fárasztó vagy zűrzavaros nap végén. Így mindig a napi probléma valódi okát foghatod meg.

A Táblázat: mély belső út. Nemcsak eszköz vagy módszer, hanem egy kitágult nézőpontból született Rend. Bevezet téged a lelked történetébe. Ez pedig az életed igaz története belülről!

Forradalmian új lélektani felfedezés, egy magyar kidolgozású, magyar önismereti rendszer.

A Táblázat tehát a teljesség igénye nélkül a következő folyamatokat tisztázza és tanítja:

 • saját belső világunk hihetetlenül részletes megismerése;
 • az értelem és az érzelem harmonikus együttműködése;
 • lelki sérülések megértése és feloldása;
 • a problémák kezelése;
 • érzelmi gazdagság növelése;
 • az emberi értelem és rálátás maximalizálása;
 • összefüggésekben való gondolkodás;
 • a szeretet minőségének kiteljesítése
 • azon fogalmak forradalmian újszerű tisztázása és kibontása, amelyek a belső úton fordulnak elő, s az „érzékeken túli”, úgynevezett spirituális tudással szerezhetőek meg, de a mindennapi élethez szükségesek – akkor is, ha az ember nem is tudja, hogy használja őket (például: lélek, szeretet, szerelem, érzés, érzelem, kapcsolódásaink mélységei, intuíció, megértés, álom, élet, egyéni út, kollektív út, az ember etikai keretrendszere, középpont, oldás, felemelkedés, univerzális rendszer, emberi megvalósítási folyamat; és mindaz, ami a tartalomjegyzékben fellelhető).

 

A Táblázatot és hétköznapi használatát a mindennapi élet fő kérdésein keresztül bemutató könyv A Magyarázat, keményfedeles, 456 oldal terjedelmű, mérete 152x235 mm, kifejezetten szép megjelenésű, igényes nyomdai kivitelben. Színes melléklete a Megértés Táblázata, 26×82 cm méretben. Nem találod a megszokott, nagyobb bolthálózatokban, itt a honlapon kapható!

A Megértés Táblázata – A Magyarázat című könyvünk egyszerűen megvásárolható itt, a honlapunkon. A könyv és a Táblázat öszetartozik, együtt kaphatóak. Ha szeretnéd, hogy Nálad is otthon lehessenek, kattints ide