Érzelmi tudatosság, lélek- és önismeret program

Önismereti alkalmak, ahol az érzelmi tudatosság van a középpontban

Belekezdtél A Magyarázat olvasásába, de egyedül nehéz?
Ajánlották, megvan, de bonyolultnak tűnik?
Nem érted, mit kellene megértened?
Nincs elég erőd, hogy "egy újabb" rendszerbe beleásd magad?
Haladsz, de úgy érzed,még sok van hátra?

Ezért jött létre a Megértés Táblázata Klub! Miért küszködnél egyedül tovább? Szabad segítséget kérni. Együtt, a többi útonjáróval és a szerzőkkel könnyebb.

Azt is fontosnak tartjuk, hogy a könyv befejeztével vagy a tanfolyam elvégzése után ne szakadjon meg a kapcsolatod a Táblázattal. Ha már itt tartasz, segítenek azok a közös egyszerű alapfogalmak, melyeket a tanfolyamon és a könyvből valamennyire már magadba szívtál. Ezeket együtt használjuk, mélyítjük tovább, hogy számodra is lefedje a hétköznapi élet kérdéseit, témáit. Itt tudsz tovább fejlődni, megérteni magad és a többieket.
A Táblázat azért is készült, hogy összehozzon bennünket, és végre egy nyelvet beszéljünk! Meg tudjuk értetni magunkat!

A klubon megszólalni nem kötelező. Ugyanakkor végre van lehetőség kérdezni a Táblázatról is, ha valamit nem értettél meg a könyvből. Mindezt együtt, biztonságos közegben.

Minden klubnak saját témája van, erről mindig az Eseménynaptárban olvashatsz.

Ha még nem olvastad, nem ismered ezt az önismereti, lélekismereti rendszert, akkor is szeretettel várunk, mert mindig más, fontos témákról beszélgetünk, egy teljesen új nézőpontból.

Minden klub középpontjában maga a Táblázat és a lelkiállapotok megértése áll. A Megértés az élet minden fontos kérdéséhez és problémájához kapcsolódik valamilyen módon. Ha megérted, mit üzen a helyzet és a lelkiállapotod, továbbléphetsz a következő  fejlődési lépcsőre. Ez azt is jelenti, hogy megváltoznak a körülményeid!

A Megértés Táblázata mint lélektudatos rendszer a maga semlegességével, az emberi lélek egységes felépítésének megtanításával vezet el bennünket a kapcsolódásaink tehermentesítéséhez és a láthatatlan szálak kibogozásához.

Általánosan minden hónap 1. péntekén találkozunk, kezdés 18 órakor, kb. 21 óráig. A következő alkalom pontos idejéről és témájáról az eseménynaptárban tájékozódhatsz.

Helyszín: Bionom Előadóterem, 13. kerület Csángó utca 8., a udvarban a bal hátsó ajtó, az emeleti teremben.

Szeretettel várnak a szerzők,
ez esetben Hadnagy Előd, Gárdonyi Zsolt és maga a Megértés Táblázata

Tanfolyamot is tartunk

A legközelebbi tanfolyam helyszíne: Budapest, 2017. február 11-12. és 18-19.