Előd tanfolyami képzése

A Megértés Táblázatát mostantól új képzési rendszerben tanulhatod a tanfolyamainkon. A tanfolyamot mind időben, mind tartalomban jelentősen kiszélesítettük, megháromszoroztuk. Mostantól három Egységből áll. Minden Egység két egymást követő hétvégét tesz ki, az Egységek témájukban egymásra épülnek, csak sorrendben végezhetők el.

Eddig a négy napos tanfolyamnak az volt a célja, hogy kialakuljon a résztvevőkben és az emberekben egy kép a Táblázatos gondolkodásmódról. Ez megtörtént: a lelkiállapotok létezése már nem szenzáció - bár sokáig az volt. Ideje továbblépni.

Az Első Egységet legkorábban december 2-3 és a rákövetkező 9-10-i hétvégén végezheted el Budapesten. (dupla hétvége Első Egység, tehát)

A képzés részévé tettünk olyan gyakorlatokat, amiket mi is csináltunk a Megértés Táblázata kidolgozása közben. Úgy látjuk, hogy ezáltal még közelebb lehet kerülni a Táblázathoz és a szellemiségéhez.
 

Miért Új Képzési Rendszer?
Látjuk, hogy sokakban felmerült az igény, hogy újra és újra elvégezzék a tanfolyamot, mert szükség van a megerősítésre, nyomonkövetésre és válaszra a felmerült kérdésekkel kapcsolatban. Vannak, akik 4-5-6 alkalommal is eljöttek. Bevallásuk szerint nagyot fejlődtek ezalatt.

Az új képzési rendszerben lehetőséged van úgy tanfolyamra jönni, továbbhaladni, ahogyan benned a Táblázatos úton a problémáiddal kapcsolatos kérdések mélyülnek. Biztosan sokan tapasztaltátok, hogy a könyv minden olvasáskor mást mond, akár többedszerre is képes teljesen újat adni. Időbe telik, mire az ember megismerkedik az érzések rendjével. Hol könnyedebb, hol mélyebb összefüggések tárulnak fel.

Egy ilyen kiterjedt időszak, amit a 3×2 hétvége jelent (ráadásul az egyes Egységek között hónapok is eltelhetnek, te döntöd el, hogy mikor folytatod) komoly távlatot és mélységet enged meg magadon belül. Az eddiginél is jobban útnak, belső útnak láthatod a Megértés Útját.

Miben más?
Még azok számára is, akik akár már ötször elvégezték az eddigi tematikában a tanfolyamot, sok újdonságot jelent majd. Az is tény, hogy az eddigi négy napos tanfolyam során nem lehetett mindent úgy és annyiszor elmondani, hogy teljesen beivódjon a résztvevőkbe. Az eddig rendelkezésünkre álló négy nap alatt, nem volt idő ilyen alapossággal átadni, és az anyag tömörsége miatt befogadni egyes tételeket.

Mostantól viszont olyan sebességgel haladunk, ahogyan egy emberben a Megértés Táblázatával kapcsolatos tudás felépülni és elmélyülni tud. Lassulunk. Megtanulunk tudatosan érzelmesnek lenni. Több időt tudunk szánni az alapokra és az emberi kapcsolatokra is. Ezt segíti számos új példa, lelki értelemben vett gyakorlat és technika. Célunk lelki gyakorlatiasság megteremtése a tanfolyamon, és hogy amit megértettél, azt később egyedül is képes legyél alkalmazni.

Ehhez még az is hozzáadódik, hogy a Kettes és a Hármas Egységen már senki sem lesz ismétlő: gyorsabban lehet haladni, mert a csoport hasonló szinten van, hasonló lelki fázisban, hasonló felismerésekkel, megértésekkel. Amikor valakikkel “egy nyelvet beszélsz” sokkal mélyebb és építőbb beszélgetés bontakozhat ki. Ez igaz egy tanfolyam esetében is.

Mivel több idő áll rendelkezésre, lehetőségünk van részletesebben, az eddigieknél még gyakorlatiasabban belemenni például a tapaszaink kialakulásának, és ami még fontosabb: megértésüknek lépéseibe és törvényszerűségeibe.

Ami új dimenziót nyit a Megértés Táblázata tudásában: a lelkiállapotok ismeretét kiegészítendő, a lelki képességeket is megismerheted a tanfolyamon. Ez nem valami új rendszer, hanem egy valami, amit minden tapasz tartalmaz, és ezért elengedhetetlen tudni róla.

Az Új Képzési Rendszerben külön tematikus napokat tudunk tartani. Két nap csak az alapokra! Ezen kívül saját napja lesz az emberi kapcsolatoknak, az elengedésnek és elfogadásnak, a családnak, az álmoknak és vágyaknak, a mélységnek, és számos további témának. Ez azt is jelenti például, hogy az emberi kapcsolatra jellemző lelkiállapotokat egy napon belül tárgyaljuk (forralom, buzgalom, függőleges uradalom, aggodalom és a többi).

Még egy kis technikai rész:
-Ha már végeztél Megértés Táblázata tanfolyamot, akkor is az Első Egységre várunk.
-Ha egy Egységet elvégzel bárhol az országban, akkor a következőt bárhol, bármikor folytathatod. Ismételni ezentúl is lehet a már elvégzett Egységeket, természetesen.
-Ha szeptember végén már a Kettes Egységet szeretnéd végezni, akkor még tavasszal részt kell venned egy az Egyesen.

 

További ízelítőt olvashatsz a Lelkiállapotok tanfolyama menüpontban.
 

A Megértés Táblázatáról szóló könyvről itt tudhatsz meg többet

A legközelebbi tanfolyam (Első Egység) helyszíne: Budapest, 2017. december 2-3. és 9-10.

Ezt követően pedig (szintén Első Egység)
Jelentkezés a dátumoknál.

A tanfolyam díja: 50.000 Ft.
Pedagógusoknak, nyugdíjasoknak és nappalis diákoknak 40.000 Ft.
Pároknak, családtagoknak (szülő-gyerek vagy testvéri viszony) 40.000 Ft.

A Megértés Útjára hív, a Megértés Táblázata és a szerzők. Az esemény leírásánál mindig megtalálod ki tartja a képzést.

További események: havi klubok, csoportok

Jelentkezés tanfolyamra

Voltál-e már tanfolyamon
Ha már voltál tanfolyamon, kérlek jelöld be, hogy mikor végeztél.